Australia ToursAktiv-Resor

Rotorua ja sen ympäristö

Rotorua on Uuden-Seelannin maorikulttuurin ydinaluetta, jota leimaa maanuumenissa jylläävä geoterminen toiminta. Höyryävien tulivuorten ja kirkasvetisten järvien sävyttämä maisema on ainutlaatuisella tavalla kaunis. Opettele kaiverrusta tai kudontaa mestaritaiteilijoiden johdolla, maistele perinteisin menetelmin kypsennettyä modernia ruokaa tai osallistu maorien laulu- ja tanssiesityksiin.

Mount Tarawera

1800-luvulla Taraweran alue oli Uuden-Seelannin matkailun keskus. Maailman kahdeksas ihme, 'Pink and White Terraces' tuhoutui tulivuorenpurkauksessa, joka surmasi 150 ihmistä ja tuhosi ympäröivän maiseman. Nykyään tulivuoren kraatterissa voi vierailla tai tehdä kävelyretkiä sen rinteillä ihaillen vesiputouksia ja kauniita järviä.

Huka Falls

Uuden-Seelannin suosituin luontokohde, Hukan putoukset, sijaitsee Wairakein luonnonpuistossa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Taupo-järveltä pohjoiseen. Putouksen niskan yli virtaa yli 180.000 litraa vettä sekunnissa. Kävelysilta aivan vesiputouksien yläpuolella tarjoaa henkeäsalpaavan pelottavat näkymät.

Lake Taupo

Taupo-järvi syntyi valtavassa tulivuorenpurkauksessa vuonna 181 jKr. Pinta-alaltaan 992 neliökilometrinen järvi on yhtä suuri kuin Singaporen valtio ja sen kauniit hohkakivihiekkarannat luovat vaikutelman suuremmastakin sisämerestä. Erinomaiset taimenvedet kiehtovat kalamiehiä ja upeat vuoristot vetävät puoleensa laskettelijoita ja seikkailijoita.

Hawke's Bay

Hawke's Bay on Uuden-Seelannin toiseksi suurin viinialue, joka on erityisen tunnettu palkittujen punaviinien tuottajana. Maisemaa reunustavat viini- ja hedelmätarhat sekä laventelipellot. Voit pyöräillä viinitarhojen ympäristössä tai lähteä jollekin kokeneiden oppaiden järjestämistä kierroksista, joilla usein pääsee maistelemaan paikallisia herkkuja.

Cape Kidnappers

Cape Kidnappersin merkitys piilee sen siteissä alkuperäiskansan historiaan ja yhteyksissä legendaariseen löytöretkeilijään James Cookiin. Siellä asustaa myös maailman suurin mantereella pesivä suulayhdyskunta. Näkymät ovat upeita pohjoisen Mahian niemimaan rannoilta Mt. Ruapehulle lännessä.

Kohteet / Uusi-Seelanti

Hotellit / Rotorua ja sen ympäristö

Sudima Hamilton Pohjoissaaren retket ja hotellit
Scenic Hotel Te Pania Pohjoissaaren retket ja hotellit
Aylstone Boutique Retreat Pohjoissaaren retket ja hotellit
Crown Hotel Napier Pohjoissaaren retket ja hotellit
Wellesley Hotel on the Lake Rotoruan hotellit
Sudima Lake Rotorua Rotoruan hotellit
Rydges Rotorua Rotoruan hotellit
Holiday Inn Rotorua Rotoruan hotellit
Peppers on the Point Rotoruan hotellit
Millennium Hotel Rotorua Rotoruan hotellit
Tekninen toteutus: Sitebuilders Finland Oy